Kabar

Kabar

  • LST Mini siji dijupuk simpenan: kapasitas 20-150kg / h

    M2D8O2 mini depositor siji-shot bisa gawé macem-macem jinis permen coklat kualitas dhuwur, kayata pamblokiran coklat, kacang campuran, tengah Isi etc. lan jumlah ngisi nganti 90%.Iku utamané kanggo produksi cilik lan medium, selaras kasedhiya.Struktur kompak ...
    Waca liyane
  • wit maring bar |LST nyedhiyakake solusi lengkap kanggo mesin nggawe coklat

    Ana paribasan iki ing industri coklat.Yen sampeyan ndeleng asal-usul biji kakao, sampeyan bisa dianggep minangka sopir lawas coklat.Contone, 70% coklat saka macem-macem merek, sampeyan bakal nemokake yen rasa uga beda.Mesthine, rasa lan tekstur saka desse pungkasan ...
    Waca liyane
  • SSS304 Chocolate leleh lan nyekeli tank kanggo coklat coklat nyata lan coklat senyawa kanggo Grosir

    Chocolate Holding Tank Formore mesin coklat hubungi suzy@lstchocolatemachine.com, thanks Specifications: tank iki kanggo nyimpen nggoleki massa coklat grinded karo suhu pancet kontrol dening sistem kontrol suhu otomatis.Keterangan: 1. LST chocolate thermal cylinde...
    Waca liyane
  • LST BELT COATER COKLAT lan POLISH MESIN |KAPASITAS 200-400KG/H

    www.lstchocolatemachine.com 1.PENGENALAN UTAMA Mesin Coating Coklat lan mesin Polishing Coklat utamané digunakake ing produk diiseni karo kacang, almond, kismis, bal beras puffed, Candies Jelly, candies hard, Candies QQ etc. Proses Produksi 1. Coklat Sabuk Coating Mesin *Coklat...
    Waca liyane
  • Apa coklat luwih sehat tinimbang teh

    Mangan coklat luwih sehat tinimbang ngombe teh?Iki ngrusak konsep kesehatan umume wong.Nanging iki pancen asil riset paling anyar saka ilmuwan Jerman, mula apa sing kedadeyan?mesin coklat hubungi suzy@lstchocolatemachine.com, whatsapp:8615528001618 Jerman sci...
    Waca liyane
  • LST-panyedhiya mesin coklat paling apik ing China

    Kaya sing wis dimangerteni, saben wong seneng nguber barang anyar, kayata panganan, cemilan, lan coklat luwih akeh.Malah kanggo produk paling klasik, wong tansah ngarep-arep yen bakal ana gagasan anyar saliyane klasik.Pasar uga ngalami owah-owahan struktural kanthi tenang, kanggo ndeleng sapa sing bisa ngerti ...
    Waca liyane
  • Pabrik gula-gula Rahat ing Kazakhstan rencana nggedhekake ekspor

    Interfax News Agency, Almaty, 8 April, miturut laporan saka Rakhat Confectionery Factory of Kazakhstan, ing 2020, Rakhat Confectionery Factory bakal adol menyang Rusia, Kyrgyzstan, Uzbekistan, Tajikistan lan Turkmenistan., Azerbaijan, Georgia, Ukraina lan negara tetanggan liyane, minangka ...
    Waca liyane
  • Coklat paling apik ing donya, dheweke bisa nggawe!

    suzy@lstchocolatemachine.com (panyedhiya solusi mesin coklat) whatsapp: +8615528001618 Ing negara pulo terpencil Sao Tome lan Principe ing Afrika Kulon, Claudio Conaro Italia percaya yen dheweke wis ngembangake coklat paling apik ing donya.Conaro percaya yen harta karun sing paling dhuwur diarani ...
    Waca liyane
  • Rega produk gula-gula ing Kazakhstan mundhak 8%

    Agensi Warta Kazakhstan / Nursultan / 10 Maret - Energyprom ngrilis data sing nuduhake yen ing awal taun, produksi coklat Kazakhstan mudhun 26%, lan rega produk confectionery mundhak 8% saben taun.Ing Januari 2021, Quanha ngasilake 5,500 ton coklat lan ...
    Waca liyane
  • Pasar coklat ing Rusia lan China nyusut, coklat peteng bisa dadi titik pertumbuhan permintaan ing mangsa ngarep

    Miturut data sing dirilis ing situs web Bank Pertanian Rusia sawetara dina kepungkur, konsumsi coklat dening wong Rusia ing 2020 bakal mudhun 10% saben taun.Ing wektu sing padha, pasar eceran coklat China ing 2020 bakal udakara udakara 20.4 milyar yuan, setaun ...
    Waca liyane
  • How to do chocolate coating product

    Carane nggawe produk lapisan coklat

    suzy@lstchocolatemachine.com Coklat sing dilapisi gula yaiku coklat sing dilapisi gula ing permukaan inti coklat.Inti coklat bisa digawe ing macem-macem wujud, kayata lentil, bunder, endhog utawa biji kopi.Sawise inti coklat dilapisi icing warna-warni, ...
    Waca liyane
  • Resep cookie chip coklat sing Elon Musk nyoba nyebar

    Videotapes ngrekam kumpulan resep panganan cuci mulut sing ditresnani wis dadi nesu, kabeh amarga Elon Musk.Ing pungkasan wulan kepungkur, pangguna TikTok Christine Skari ngirim video ing platform media sosial ing ngendi dheweke ngenalake Cookie sing digawe.Dheweke ngaku yen miliarder umur 49 taun ...
    Waca liyane

Hubungi Kita

Chengdu LST Science and Technology Co., Ltd
  • 0086 15528001618 (Suzy)
  • Hubungi Saiki