Kita bisa nyedhiyakake dhukungan profesional saka mesin nganti nggawe coklat

Kita nyedhiyakake layanan OEM lan layanan sawise-sales urip ing saindenging jagad

Coklat Gula Enrobing Dekorasi Sprinkling Machine

Apa Mesin Penyiraman Enrobing Gula Coklat?

1) Enrobing minangka cara sing gampang kanggo nggawe produk sing dilapisi coklat.
2) Mesin dekorasi coklat utamane dekorasi coklat sawise enrobing coklat.
3) Grain Sprinkling Machine: Sprinkle ulig perkakas, wijen lan partikel cilik liyane ing lumahing coklat-dilapisi product.This mesin wis diinstal antarane mesin nutupi lan cooling trowongan, disassembly fleksibel lan Déwan, gampang kanggo mindhah.

Apa sing digunakake kanggo Mesin Penyiraman Enrobing Gula Coklat?

1: Enrobing mesin wis digunakake digunakake kanggo nutupi coklat (enrobe coklat tempel ing lumahing) ing macem-macem panganan kayata biskuit, wafer, endhog nggulung, kue pai lan cemilan etc. Bisa digawe kanggo lengkap utawa setengah panutup coklat minangka dijaluk .

2: mesin dekorasi coklat minangka jinis mesin coklat sing digunakake kanggo dekorasi permukaan biskuit lan coklat kanthi pola. Lan sawetara pola opsional miturut panjaluk custmer. Liwat motore, mesin kasebut pindhah menyang arah longitudinal lan melintang sing nyopir. tabung tempel. Tempel coklat ing tabung tempel sing obah diekstrusi lan dipencet nganggo pompa, lan ing permukaan coklat utawa biskuit sing dilebokake ing bolong baja banjur dihiasi karo pola sing dikarepake. Kanthi nggawe sawetara pangaturan prasaja. , akeh macem-macem pola bisa diprodhuksi.

3: Sprinkle ulig perkakas, wijen lan partikel cilik liyane ing lumahing produk coklat-dilapisi.Sawise rubbing otomatis liwat peralatan, keluwihan materi gandum dibusak dening geter kanggo ngrampungake ngecor bungkusan produk.