Kita bisa nyedhiyakake dhukungan profesional saka mesin nganti nggawe coklat

Kita nyedhiyakake layanan OEM lan layanan sawise-sales urip ing saindenging jagad

Mesin Lapisan Coklat

Coklat lapisan macine digunakake kanggo proses jero produk coklat related, iku mesin digunakake ing industri confectionery kanggo jas item pangan karo medium nutupi, biasane coklat, item pangan kayata coklat, kacang, Candy hard, Fudge, almond, kismis, etc.it uga bisa digunakake ing industri pharmaceutical kanggo mbungkus lapisan gula kanggo tablet lan pil.

Apa jinis mesin lapisan coklat

Kanthi nganyari teknologi, kita terus ngenalake telung generasi mesin lapisan, kabeh rincian kaya ing ngisor iki:
Coklat nutupi / mesin polishing pan luwih saka mesin teknologi tradisional digunakake kanggo jas produk liwat lapisan / polishing pan kacepetan puteran, bagean utama lapisan / polishing pan lan motor utama, kapasitas output saka 6kg / kumpulan kanggo 120kg / kumpulan. Mesin iki bisa digunakake kanggo nutupi lan polishing coklat kanthi macem-macem wujud, kayata bunder, oblate, oval, bentuk wiji kembang srengenge, silinder, lan liya-liyane, dadi nggilap, lan sumunar kanthi luster ing permukaan.Kajaba iku, coklat bakal katon luwih alus sawise dipoles.
Sabuk coklat lapisan / mesin polishing cocok kanggo jas macem-macem saka sudhut pusat karo coklat peteng utawa putih uga compound.The mesin utamané dipigunakaké ing diiseni produk karo kacang, almonds, kismis, bal beras puffed, Jelly candies, hard candies, QQ candies lan melissa etc.Iku peralatan produksi massal kanggo coklat related produk.
Rotary-drum chocoalte sugar coating/polishing machine minangka teknologi R&D paling anyar kita, bisa digunakake kanggo lapisan coklat saka macem-macem wujud, lapisan permen crispy, etc., Rotasi 360 °, efek lapisan sing luwih apik, akeh digunakake ing panganan, obat lan industri militer, iku peralatan dhuwur-mburi kanggo coklat, powder coating lan polishing saka tablet, pil, Candy, etc.

Kepiye proses kerja Rotary-drum chocoalte sugar coating / mesin polishing?

Mesin pelapis gula / polishing Rotary-drum chocoalte yaiku mesin lapisan otomatis lengkap, rotasi 360 °, ngisi lan mbukak bahan kanthi otomatis.
Deleng video babagan proses kerja mesin lapisan coklat.

Apa fitur saka Rotary-drum coklat chocoalte lapisan gula / mesin polishing?

1. Loading materi otomatis, Processing produk lan unloading.
2. Semprotan sirup otomatis, semprotan bubuk iklan daya mbusak bledug.
3. Reresik otomatis, pangatusan lan dehumidification.
4. Ruang tertutup, suhu lan asor bisa dikontrol, ora ana kontaminasi.
5. Ora diwatesi dening wangun produk, bisa jas produk saka macem-macem wujud.

Apa sing digunakake kanggo lapisan coklat / mesin polishing?

Mesin lapisan coklat / polishing pan digunakake ing toko coklat, toko es krim lan bengkel pabrik cilik.
Sabuk lan Rotary-drum coklat coating / mesin polishing nggunakake generasi program kanggo ngontrol jurusan automation, cocog kanggo specifications produk beda, kapasitas output gedhe, iku piranti becik kanggo ngganti nomer akeh panci polishing, utamané digunakake ing pangan lan pharmaceutical. industri