Babagan Kita

Babagan

Produk berkualitas tinggi

Mesin produksi coklat lan peralatan sing ana gandhengane aman lan dipercaya

Tim profesional

Tim riset lan pangembangan teknologi paling dhuwur, lan tim penjualan ekspor profesional

rega paling murah

Peralatan canggih kanthi rega sing kompetitif, amarga kita minangka sumber langsung pabrik lan duwe skala ekonomi

Layanan paling apik

Kita nyedhiyakake layanan OEM lan layanan sawise-sales urip ing saindenging jagad.

Taun Pengalaman
Pakar Profesional
Wong Talented
Klien Seneng

RINGKASAN PERUSAHAAN

Nyedhiyani peralatan canggih lan desain kualitas paling apik

Chengdu LST Science And Technology Co., Ltd didegaké ing taun 2009, dumunung ing Chengdu, Sichuan, 1000-3000 meter persegi, fokus ing kabeh solusi kanggo nggawe lan pengepakan panganan coklat, kayata sistem pakan coklat, pabrik bola coklat, mesin lapisan coklat, mesin tempering coklat, enrobing coklat lan mesin dekorasi, Line Produksi Coklat Oat-Meal otomatis, baris depositing coklat otomatis lengkap lan mesin matchmachine liyane.

Kita nindakake produksi R&D, dodolan lan layanan sawise-sales ing siji-langkah, Kita duwe tim R&D profesional lan peralatan khusus .Kita terus-terusan nganakake inovasi lan ningkatake teknologi kanggo nambah peralatan kanthi fungsi sing luwih kuat.3 teknologi dhuwur lan anyar sing beda bakal dadi. ditindakake saben taun.

video_img