Kita bisa nyedhiyakake dhukungan profesional saka mesin nganti nggawe coklat

Kita nyedhiyakake layanan OEM lan layanan sawise-sales urip ing saindenging jagad

Mesin Nambah Kustomisasi

Bagean mesin iki kalebu mesin pakan biskuit otomatis, mesin pakan partikel otomatis, lan jinis mesin liyane sing ana gandhengane karo coklat. Bisa digabung karo jinis mesin liyane sing gegandhengan karo coklat, kayata mesin depostiting coklat, mesin enrober lsp.

Apa mesin dipakani biskuit otomatis?

Mesin dipakani biskuit minangka bagean penting saka garis deposit coklat, uga bisa digunakake ing garis enrober. kayata biskuit coklat jamur, nggunakake garis deposit otomatis nambah mesin dipakani biskuit otomatis. kontrol layar tutul, pangaturan parameter sing trep, dilengkapi operasi otomatis, operasi manual, reresik lan mode opsional liyane, operasi prasaja, pangopènan trep.

Apa mesin biskuit coklat jamur otomatis?

Biskuit coklat jamur minangka jinis produk coklat anyar. Iku katon kaya jamur, digabungake karo coklat lan biskuit, mesin produksi ing kabeh baris nambah mesin dipakani biskuit otomatis. Mesin dipakani biskuit otomatis kabeh proses produksi yaiku rampung kanthi setelan parameter otomatis, ngirit tenaga kerja lan ningkatake efisiensi produksi

Kepiye proses kerja mesin biskuit coklat jamur otomatis?

Iku padha karo garis depositing coklat otomatis, mung nambahake langkah kanggo dipakani biskuit kanthi otomatis.
1.Baking cetakan dadi panas stage.The cetakan baking adopts pindho lapisan stainless steel tutup jampel panas, lan tutup dadi panas diangkat lan sudo dening silinder.
2.Chocolate pouring stage.The motor servo drive synchronously, lan alur geser sirah gerakane ing balance.The awak utama saka sirah mesin adopts aviation 704 model aluminium alloy awak tutup utama, ing hopper coklat adopts 304 stainless steel interlayer awak silinder, lan awak utama sirah mesin lan silinder materi coklat nganggo banyu panas sirkulasi supaya anget.
3. Tataran dipakani biskuit otomatis. Sijine biskuit menyang sistem pakan, biskuit bakal kanthi otomatis dilebokake ing cetakan coklat.
4.Sistem konveyor.Using 1.0 PU sabuk, disinkronake karo pangiriman cetakan.
5. Tahap pendinginan sirkulasi coklat. Ngadopsi 301 kabeh bahan stainless steel, suhu 0-10 ℃
6.Demoulding system.The spring ndhuwur silinder SMC diangkat, Pethel plastik ngalahake jamur kanggo ngeculake.
Deleng video babagan proses kerja mesin pengepakan.