Kita bisa nyedhiyakake dhukungan profesional saka mesin nganti nggawe coklat

Kita nyedhiyakake layanan OEM lan layanan sawise-sales urip ing saindenging jagad

Gilingan coklat

Ginder coklat minangka peralatan produksi utama ing garis produksi coklat, kalebu mesin Ball Mill Horizontal-Type lan mesin conche coklat / gula, kabeh mesin kasebut digunakake kanggo panyulingan bahan mentah. Ginder coklat minangka wiwitan kabeh baris produksi. ,Iku panyuling bahan mentah, tegese kabeh proses produksi coklat kudu nggiling bahan mentah, minangka bagean utama saka baris produksi kabeh. gilingan coklat kalebu pabrik bal lan mesin conche, kabeh rincian kaya ing ngisor iki:

Apa mesin Ball Mill Tipe Horizontal?

Mesin Ball Mill Horizontal-Type dikembangake bebarengan dening klompok personel teknis saka macem-macem perusahaan lan nggunakake komponen khusus sing diproses dening perusahaan militer-sipil Chengdu.Ing wektu sing padha, wis diadopsi kaluwihan saka akeh pabrik werni horisontal kayata Jerman BUHLER, Naichi, lan Lehman, lan uga kadhemen lan banyu panas sistem kontrol suhu otomatis circulation internal.Delta PLC lan peralatan listrik voltase rendah Schneider.Kabeh iki ndadekake ball-mill iki kebak ketemu tingkat majeng internasional.Granulated gula bisa langsung ditambahake menyang tank nyawiji lan siap kanggo proses panggilingan, Iku raos malah luwih apik kanggo grinded gula granulated, lan 99,99% fineness bisa njaluk 18-25 microns. sawise milled.ball mill wis apik karo kaluwihan saka konsumsi energi kurang, produktivitas dhuwur, swara kurang, isi logam super kurang, gampang kanggo ngresiki, operasi siji-tutul, etc. Kanthi cara iki, wis shortened 8-10 kaping saka wektu panggilingan lan disimpen 4-6 kaping saka konsumsi energi. Kanthi teknologi maju anjog lan aksesoris diimpor karo packing asli, kinerja peralatan lan kualitas produk dijamin.

Apa mesin coklat conche?

Mesin Coklat Conche yaiku peralatan dhasar produksi permen coklat sing digunakake ing penggilingan bahan mentah coklat senyawa, digunakake kanggo nyaring bahan coklat / campuran mentega coklat, bubuk coklat, massa coklat, coklat bar, gula pasir, bubuk susu dll.
Iki dikembangake kanthi nasional lan minangka mesin penyulingan coklat generasi anyar. Desain khusus njamin operasi sing gampang, gampang diresiki, konsumsi daya sing sithik, kinerja sing apik, katon apik (bahan permukaan minangka bahan pangilon, permukaan ditutupi film putih. kanggo pangayoman) etc.Iku bisa nambah tektur final lan roso saka coklat, iku peralatan produksi utama saka baris produksi coklat.

Apa keuntungan saka gilingan coklat?

Mesin ball mill: nyuda gangguan, ngirit energi, nambah efisiensi produksi, presisi penggilingan sing apik;
Mesin coklat conche: gampang dioperasikake, rega murah.

Kepiye proses kerja mesin Ball mill?>

Komponen utama mesin ball mill kita kalebu: Unit Utama Ball Mill, Tangki Kanggo Campuran, Tangki Transit, Pompa Sirup, Saringan Magnetik Kuat, Mesin Pendingin Banyu, Mesin Temperatur Mati lan Pipa. Umume, kita dilengkapi 2 set unit utama ball mill , Saben kapasitas 600L, kita uga bisa disesuaikan kanggo pelanggan yen kapasitas output cilik, mung butuh siji unit utama, materi mesin yaiku 304 stainless steel.
Proses kerja mesin ball mill: Muat bahan mentah menyang tank Mixer → Leleh lan Campur → Pabrik Bola Pertama → Tangki Transit → Ball Mill Kapindho → Strainer Magnetik Kuwat → Metu
Deleng video kita babagan proses kerja ball mill.

Mesin penggiling endi sing paling apik kanggo proyekku?