Kita bisa nyedhiyakake dhukungan profesional saka mesin nganti nggawe coklat

Kita nyedhiyakake layanan OEM lan layanan sawise-sales urip ing saindenging jagad

Sistem Pakan Coklat

Sistem pakan coklat minangka tahap paling penting ing kabeh jalur produksi coklat, yaiku peralatan sing dibutuhake ing produksi coklat.

Apa Sistem Pakan Coklat?

Umumé, nalika kita miwiti proyek produksi coklat, sing pertama konfirmasi karo pelanggan "Apa sampeyan butuh sistem pakan?" banjur bisa ngomong rincian liyane karo pelanggan, amarga sistem pakan coklat minangka peralatan sing dibutuhake ing kabeh produksi. .
Sistem dipakani coklat kalebu rong jinis mesin: sing pertama yaiku tank sing nyekel coklat; tank sing nyekel coklat kita ana ing peralatan produksi coklat sing dibutuhake, utamane digunakake sawise panyimpenan panas sirup coklat penggiling sing bener, nyukupi produksi coklat kanthi syarat teknologi. ,adapts request produksi terus.it kalebu tank nyekeli coklat lan bagean twp pump, kapasitas tank opsional 500L, 1000L, 2000L; lan daya sing 7KW, 7.5KW lan 9 KW, umume, kita bakal menehi rekomendasi adhedhasar kapasitas cocok. ing panjalukan kapasitas output cusotmer kita, Sing luwih gedhe kapasitas output, sing luwih gedhe capacity.the pump padha nyekeli tank, kita bakal cocog pump cocok kanggo coklat nyekeli tank.
Bagian kapindho yaiku tank leleh lemak, tank mixer leleh coklat lan tempering saka 75kg nganti 6000kg, lan kita uga bisa digawe khusus miturut kabutuhan khusus sampeyan.
Tangki stainless steel duwe sandwich kanthi kontrol suhu konstan, lan piranti pencampur lan scraper sing kuat ing njero.

Apa sistem panganan coklat digunakake?

Tank sing nyekel coklat yaiku kanggo nyimpen massa coklat tlatah sing apik kanthi suhu konstan sing dikontrol dening sistem kontrol suhu otomatis, utamane digunakake minangka wadhah pengawetan panas kanggo nyimpen sirup coklat sawise digiling, supaya bisa nyukupi syarat teknologi lan panjaluk produksi sing terus-terusan.
Tank leleh lemak bisa digunakake kanggo leleh, panyimpenan lan njaga panas kanggo coklat, axunge lan bahan lapisan sing padha. Komponen liyane kalebu peralatan pemanasan interlayer banyu, bisa digunakake kanggo pemanasan eksternal, pengawetan panas lan insulasi.

Apa fitur utama sistem pakan coklat?

Tangki penampung coklat: Isolasi jaket ganda/Sistem Sirkulasi Air Panas/Jenis Gerbang Pengaduk Dayung/Baja Tahan Karat 304 Penuh
Tangki lebur lemak: Peralatan pemanas Interlayer / Sistem Sirkulasi Banyu Panas / Tangki SS kapasitas dhuwur