Kita bisa nyedhiyakake dhukungan profesional saka mesin nganti nggawe coklat

Kita nyedhiyakake layanan OEM lan layanan sawise-sales urip ing saindenging jagad

Cooling Coklat

Pendinginan coklat minangka bagean utama ing proses produksi kabeh, mbantu produk coklat kelangan lan disetel kanthi cepet, uga bisa disesuaikan kanggo pelanggan, minangka kapasitas output sing beda.

Apa Cooler Chaine Tipe Vertikal?

Terowongan pendingin vertikal digunakake sacara universal kanggo pendinginan produk sawise cetakan. Kaya permen sing diisi, permen keras, permen taffy, kabeh jinis coklat lan akeh produk permen liyane. Nduwe sistem kontrol suhu sing tepat digital komputer, lan merek PLC yaiku Delta, lengkap otomatis lan gampang kanggo operate, lan sawetara imbuhan suhu umume 0 ~ 10 ℃.

Apa Fitur Utama saka Pendingin Rantai Tipe Vertikal?
1. Terowongan pendingin dilengkapi 2 set sistem pendingin 15P.Pendinginan tutul langsung ing sisih ngisor lan desain pendinginan ndhuwur ora langsung.
2. Kabeh stainless steel lan sing selaras karo kesehatan pangan lan standar safety.
3.Two orane tumrap sekolah utawa malah luwih orane tumrap sekolah saka cooling.Desain cooling multi-tataran ndadekake hemat energi, cooling cepet, operasi gampang, etc.
4.Tunnel tutup adopts konsep desain paling anyar, kanthi dijamin lan nutup desain nemen supaya mundhut energi.
5.Kauntungan sing paling jelas lan uga paling penting kanggo trowongan pendinginan vertikal yaiku ngirit ruang.

Kepiye cara kerja saka Cooler Chaine Tipe Vertikal?

Sawise ngirim menyang cooling trowongan, produk bakal digawe adhem dening cooling khusus air.Cooling efek stabil lan kabèh proses resik, lan adhem iku vertikal jinis, supaya bakal duwe cukup papan kanggo produk tetep ing adhem, iku bakal njamin sing prodhuk bisa cepet digawe adhem lan shaped ing wektu cendhak.Impor kompresor saka USA lan konverter frekuensigreatly mbenakake stabilitas lan kekiatan piranti iki.
Deleng video kita babagan proses kerja ball mill.

Apa rincian PLC?

* Merk: Delta
* Model: DVP-16ES200R
* Sensor suhu: DVP-04PT-E2
* Servo: ASD-A2-4543-M
*Servo-Motor: ECMA-L11845RS
* Konverter frekuensi: VFD007EL43A